Aarhus kreativ

v/ Mari-Ann Petersen

Acrylmalerier der skal ses... LIVE!

 

FORSIDE

MALERIER

GADEKUNST

PALLES SMÅ OG STORE PROJEKTER

KONTAKT

OM

EXTERNE LINKS

Født

Skolegang

 

1975

Folkeskole - 0. -9. klasse på Gammelgaardsskolen, Åbyhøj

Matematisk/fysisk studenderexamen, ÅSG , Åbyhøj.1994

Handelseksamen, Århus købmandsskole, Vejlby.1997

 

 

 

 

 

Herefter...

Jobtræning, født 2 børn med forskelige autismediagnoser, stress, jobtræning, jobsøgningskurser, psykologiske undersøgelser og lidt mere stress indtil..

 

 

 

2007

Tilkendt pension.

 

 

Har egentlig set mig selv som akademisk i mange år men årelang stress og depression tvang mig på pension. Her fik jeg lejlighed til at gå ned i gear og søge indad med tanker på hvad jeg i grunden foretog mig i min barndom. Der var altid noget med kreativitet og farver og design.

Jeg gik nogle år og smurte maling på væggene i lejligheden - spørg mig ikke hvorfor - jeg Anede det ikke.

 

Da jeg så i 2012 blev lænket til sofaen med et overrevet ledbånd på indersiden af knæet - så var livet sgu slut. Men jeg kunne da smøre noget maling på et lærred som jeg havde købt fordi der ik var flere ledige vægge i lejligheden og fordi min daværende psykiatriske bostøtte 'tvang' mig til at prøve det. Hun havde jo set mine vægge.

 

 

 

Resultatet af ovenstående.. hrmm … eksperiment viste sig at være … positivt overvældende. (Det var  Veikko Heinonen in tree” som du kan se et kæmpestort foto af under rubrikken privateje.)

Tænker jeg nærmere over det var der vist forresten engang nogle klassekammerater som tog sig til hovedet da jeg i 9. klasse sprang fra formningsvalgholdet og hellere ville have musik??!

Siden tænkte jeg over hvad mine rødder har lavet - og der er to generationer af malere i en side af familien som jeg grundet dysfunktionalitet har været afskåret fra i flere og længere perioder så det skulle jeg i hvert fald ikke... Eller jo.. det var så lige netop det jeg skulle!

 

2014

Første udstilling berammet i privat regi – dvs ikke decideret offentlig udstilling og uden fernisering

 

 

Resten af mit kunstneriske cv kan læses under udstillinger